Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/admisbpr/faracabin.com/wp-content/plugins/wp-jalali/lib/date.php on line 96

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/admisbpr/faracabin.com/wp-content/plugins/wp-jalali/lib/date.php on line 98

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/admisbpr/faracabin.com/wp-content/plugins/wp-jalali/lib/date.php on line 260

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/admisbpr/faracabin.com/wp-content/plugins/wp-jalali/lib/date.php on line 262

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/admisbpr/faracabin.com/wp-content/plugins/wp-jalali/lib/date.php on line 283

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/admisbpr/faracabin.com/wp-content/plugins/wp-jalali/lib/date.php on line 351

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/admisbpr/faracabin.com/wp-content/plugins/wp-jalali/lib/date.php on line 353
نحوه محاسبه قیمت کابینت | فراکابین

Skip links

نحوه محاسبه قیمت کابینت

قیمت یک کابینت به عوامل مختلفی بستگی دارد. نوع متریال به کار رفته در آن و سبک اجرای کابینت، عوامل تاثیر گذار در محاسبه قیمت کابینت است.

در این مطلب قصد داریم که نحوه محاسبه قیمت کابینت را مطابق با دستور العمل اتحادیه کابینت سازان بیان کنیم.

توجه کنید که در اینجا از جنس انواع کبینت صرف نظر میکنیم و تنها به عنوان نمونه نحوه برآورد قیمت کابینت MDF را بیان خواهیم کرد.

بدیهی است که روند کار برای متریال‌های دیگر به صورت مشابه انجام میگیرد.

محاسبه قیمت کابینت برای سبک‌های مختلف

توجه کنید که مدل‌های مختلف اجرای کابینت برای قسمت های مختلف یک آشپزخانه، متفاوت است. محاسبه قیمت کابینت برای هر کدام از انها به صورت جداگانه انجام میگیرد.

قبل از آن به تعریف یک متر کابینت می‌پردازیم. دلیل این امر این است که واحد متر برای کابینت به معنی متر مربع نیست. بنابراین ابتدا به تعاریف زیر برای انواع کابینت توجه کنید.

تعریف یک متر کابینت زمینی

معمولا قیمت کابینت بر اساس متراژ به مشتری ارائه میشود. اما یک متر کابینت به چه معنی است؟ بر طبق قانون اتحادیه کابینت سازان، هر متر کابینت زمینی به صورت زیر تعریف میشود:

  • یک متر کابینت زمینی با ارتفاع ۷۲ سانتی متر و عمق ۵۵ سانتی متر
  • یک متر صفحه روی کابینت زمینی به ضخامت ۳ سانتی متر
  • یک متر پاخور با ارتفاع ۱۴ سانتی متر

از این به بعد هر کجا صحبت از قیمت یک متر کابینت زمینی شد منظور ما یک متر کابینت زمینی با ارتفاع ۹۰ (کل ارتفاع کابینت) سانتی متر و عمق ۵۵ میباشد. توجه کنید که از این ۹۰ سانتی متر ارتفاع کابینت، ۷۲ سانتی متر پاخور ۱۴ و ۳ سانتی متر صفحه میباشد.

تعریف یک متر کابینت دیواری

تعریف یک متر کابینت دیواری طبق دستورالعمل اتحادیه کابینت سازان، شامل عمق ۳۰ سانتی متر و ارتفاع ۷۰ سانتی متر است.

ابعاد و اجزای یک متر کابینت دیواری شامل موارد زیر است:

  • یک متر یونیت دیواری با عمق ۳۰ سانتی متر و ارتفاع ۷۰ سانتی متر
  • یک متر تاج
  • یک متر زیر چراغ

تعریف کابینت کمدی و نیمه کمدی

کابینت کمدی به کابینتی اطلاق میشود که شروع آن از زمین و پایان آن تا ارتفاع بالای کابینت دیواری ادامه دارد.

توجه کنید کابینت کمدی فضای بین کابینتی ندارد و عمق ان ۵۵ سانتی متر میباشد.

همچنین کابینت نیمه کمدی به کابینتی گفته میشود که یونیت آن از روی صفحه یا سنگ روی یونیت زمینی شروع شده و تا ارتفاع کابینت دیواری ادامه دارد.

کابینت ویترین همان کابینت کمدی است که به جای در از نما استفاده شده است و معمولا وسایل تزئینی آشپزخانه بر روی آن قرار میگیرد.

تعریف کابینت دو پله

وقتی از یونتهایی با عمق های مختلف در ساخت کابینت استفاده شود به آنها کابینت دوپله میگویند. همان طور که از اسم آن مشخص است (به تصویر بالا نگاه کنید) تقریبا در وسط کابینت دیواری پله ای ایجاد شده است و از این رو به آن کابینت دوپله گفته میشود.

تعریف کابینت بالا یخچالی

حتما تا به حال به قفسه کابینت بالای یخچال توجه کرده اید. کابینت بالا یخچالی همانگونه که از اسم آن مشخص است به آن دسته از کابینت های دیواری گفته میشود که در بالای یخچال قرار گرفته است و عمق ان دو برابر کابینت دیواری میباشد.

تعریف کابینت کانتر

کابینت کانتر در واقع پذیرایی را از آشپزخانه جدا میکند و در زیر اوپن قرار میگیرد. یک طرف آن به دیوار اوپن است و طرف دیگر آن رو به محیط آشپزخانه قرار دارد.

کابینت جزیره

کابینت جزیره همان کابینت کانتر است با این تفاوت که دور تا دور آن باز است و معمولا برای آشپزخانه هایی استفاده میشود که به واسطه استفاده از آن دو ورودی برای آشپزخانه ایجاد میشود. همچنین کابینت جزیره در آشپزخانه‌های بزرگ، در وسط آشپزخانه قرار می‌گیرد و می‌تواند آزادانه حرکت کند.

محاسبه قیمت هر متر کابینت

حال که با انواع کابینت و تعاریف مربوط به هر متر کابینت آشنا شدیم، به سراغ اصل مطلب می رویم. منظور از قیمت هر متر کابینت (زمینی و دیواری و ….) شامل یک یونیت به همراه درب میباشد که جنس درب مشخص کننده نوع کابینت مورد نظر شماست.

یونیت ها یا همان اسکلت کابینت در تمامی کابینت ها تقریبا یکسان است و چیزی که قیمت انواع کابینت را از هم متمایز میکند جنس و مدل درب کابینت‌ها است.

اما گاهی شروع و انتهای کابینت نیاز به نمایی شبیه به درب کابینت (نه جنس یونیت) دارد تا اولا نما یک دست شده و دوما یونیت های سفید رنگ و سوراخ پیچ ها دیده نشود.

قیمت هر متر کابینت چگونه محاسبه میشود؟

بر طبق قانون استاندارد کابینت سازان، یک متر کابینت شامل یک متر کابینت زمینی و یک متر کابینت دیواری است به این صورت که قیمت کابینت زمینی ۶۰ درصد و قیمت کابینت دیواری ۴۰ درصد قیمت کل را تشکیل میدهد. بر فرض مثال نقشه آشپزخانه شما شامل ۶ متر کابینت زمینی و ۴ متر کابینت دیواری است بنابراین :

۰٫۶ * ۱۰۰۰۰۰۰ = ۶۰۰۰۰۰ T
0.4 * 1000000 = 400000 T

در اینجا فرض کنید قیمت هر متر ۱ ملیون است. یعنی یک متر کابینت زمینی ۶۰۰ هزار تومان و یک متر کابینت دیواری ۴۰۰ هزار تومان پس:

قیمت کابینت زمینی آشپزخانه شما :

۶*۶۰۰۰۰۰ = ۳۶۰۰۰۰۰

برای درک بهتر تصویر یک پروژه را برای شما آورده ایم و ابعاد کابینت های زمینی و دیواری و انواع نما در آن مشخص شده است.

کل متر کابینت زمینی:

۱۲۵+۱۵۶=۲۸۱ سانتی متر

تصویر شماره ۱: ۶۵+۶۰=۱۲۵
تصویر شماره ۲: ۹۰+۶۶=۱۵۶
کل متر کابینت دیواری :
تصویر شماره ۱: ۱۲۶ سانتی متر
تصویر شماره ۲: ندارد
کل متر کابینت دیواری دوپله :
تصویر شماره ۲ : ۱۵۰ سانتی متر
کل متر کابینت نیمه کمدی:
تصویر شماره ۲ :۴۰ سانتی متر
کل متر کابینت کمدی :
تصویر شماره ۱ : ۶۰ سانتی متر
کابینت بالا یخچال :
تصویر شماره ۱ : ۹۵ سانتی متر
متر کل کابینت ها انجام شد حال نوبت به محاسبه نما ها هست
نمای زمینی:
تصویر شماره ۲ : یک عدد
نمای دیواری :
تصویر شماره ۲ : یک عدد
نمای کمدی :
تصویر شماره ۱ : ۲ عدد
تصویر شماره ۲ : ۲ عدد

دیدگاه خود را بیان کنید

نام*

وبسایت

دیدگاه