Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/admisbpr/faracabin.com/wp-content/plugins/wp-jalali/lib/date.php on line 96

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/admisbpr/faracabin.com/wp-content/plugins/wp-jalali/lib/date.php on line 98

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/admisbpr/faracabin.com/wp-content/plugins/wp-jalali/lib/date.php on line 260

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/admisbpr/faracabin.com/wp-content/plugins/wp-jalali/lib/date.php on line 262

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/admisbpr/faracabin.com/wp-content/plugins/wp-jalali/lib/date.php on line 283

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/admisbpr/faracabin.com/wp-content/plugins/wp-jalali/lib/date.php on line 351

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/admisbpr/faracabin.com/wp-content/plugins/wp-jalali/lib/date.php on line 353
همه چیز درباره کابینت ام دی اف (MDF) + مزایا و معایب | فراکابین

Skip links

همه چیز درباره کابینت ام دی اف و مزایا و معایب آن

اگر به دنبال یک طرح زیبا و مقاوم برای آشپزخانه خود هستید، به شما کابینت ام دی اف را پیشنهاد می کنیم. کابینت ام دی اف نسبت به کابینت های ممبران و های گلاس دارای قیمت مناسب تری است. همچنین طرح های متنوع و رنگ های جذاب این نوع کابینت، دست شما را برای انجام یک طراحی دکوراسیون زیبا و شیک باز می گذارد.

ام دی اف چیست؟

MDF مخفف واژگان Medium Density Fiberboard است که در زبان فارسی به معنای تخته فیبری است که دارای چگالی متوسط است.

ام دی اف ماده ای است که در تولید کابینت، زیر تلویزیونی، سرویس خواب، کتابخانه و کمدهای دیواری کاربرد دارد. ام دی اف ترکیبی از خرده های چوب نرم و سخت به همراه موم و رزین است که  این مواد به یکدیگر پرس شده و فیبر را ایجاد می کنند.

چگالی موجود در ام دی اف منجر به مقاومت متوسط ام دی اف در برابر فشار وارده می شود. در حالی که در ماده ای مانند نئوپان، چگالی نسبت به ام دی اف کمتر بوده و همین امر موجب می شود این ماده مقاومت آنچنانی نداشته و ضعیف باشد.

همچنین ماده ای به نام اچ دی اف نیز وجود دارد که چگالی آن بیشتر از ام دی اف بوده و مقاومت آن نیز بسیار بالا است. البته باید توجه داشت که هرچه چگالی مواد بالاتر می رود، قیمت آنان نیز به تبع افزایش می یابد.

کابینت ام دی اف چیست؟

بدنه داخلی کابینت MDF از ورقه های ام دی اف ساخته شده و روکش کابینت ام دی اف نیز از جنس ملامینه است. ملامینه تا حدی از نفوذ آب و بخار به درون کابینت جلوگیری می کند. 

کابینت های ام دی اف از نظر هزینه مقرون به صرفه است. در طراحی کابینت های ام دی اف، کابینت های آشپزخانه شامل درب کابینت، تاج کابینت، پاخور کابینت و بدنه کابینت هستند که همه آن ها از جنس ام دی اف بوده و برای صفحات قرار گرفته بر روی کابینت ام دی اف، معمولاً از سنگ یا صفحه های کورین رنگی متناسب با کابینت استفاده می شود که زیبایی نمای کابینت شما را دو چندان می کند. 

مزایای کابینت ام دی اف

  • قیمت کابینت های ام دی اف بسیار اقتصادی و مقرون به صرفه است. آشپزخانه قلب تپنده یک خانه  است، شما می توانید با هزینه ای متوسط، ظاهر آشپزخانه خود را به روز کنید.
  • ظاهر کابینت ام دی اف در عین سادگی، بسیار زیبا و شکیل است. شما می توانید از روکش ملامینه در سطح بیرونی کابینت خود استفاده کنید و بدین ترتیب یک کابینت درخشان را داشته باشید. کابینت های درخشان باعث بزرگتر نشان داده شدن آشپزخانه های کوچک می شود. همچنین کابینت ام دی اف دارای رنگ های متنوع و طرح های جذابی است که شما می توانید با توجه به سایر دکوراسیون خود، یک طرح کابینت ام دی اف زیبا را داشته باشید. به علاوه اگر طراحی کابینت های ام دی اف خود را به نیروهای متخصص بسپارید، می توانید از تمامی فضای آشپزخانه خود برای جادهی وسایل خود، به نحو احسن استفاده کنید.
  • از آنجایی که بدنه کابینت های ام دی اف از جنس ام دی اف بوده و ام دی اف نیز ماده ای تقریباً نرم است، کار ساخت و ساز و نصب این کابینت ها به سهولت انجام می شود.
  • صاف و یکنواخت بودن سطح کابینت های ام دی اف، علاوه بر زیبایی بصری، کار تمیز کردن این کابینت ها را راحت کرده است. کافیست یک دستمال تمیز را بر روی سطح کابینت خود کشیده و از تمیزی آن ها لذت ببرید.
  • طول عمر کابینت های ام دی اف به دلیل چگالی متوسط آنان، بالا است. شما می توانید وسایل خود را با وزن های مختلف در کابینت ام دی اف خود گذاشته و نگران شکسته شدن یا تغییر شکل ظاهری کابینت های خود نباشید.

معایب کابینت ام دی اف

  • اگر از کابینت های ام دی اف به درستی استفاده نشود و پیچ ها و ابزارهای داخل کابینت چندین بار باز و بسته شوند، ممکن است به دلیل جنس نرم ام دی اف بدنه کابینت، کابینت ها شل و به اصطلاح لق شوند.
  • هنگامی که روکش کابینت ام دی اف خراب شود، رطوبت می تواند به داخل کابینت نفوذ کرده و کابینت را متورم و خراب کند. بنابراین در صورتی که روکش کابینتتان خراب شد، در اسرع وقت آن را تعمیر کنید تا بدنه کابینت تان آسیب نبیند.

مدل های کابینت های ام دی اف

کابینت های ام دی اف را می توانید با رنگ ها و طرح های متنوعی استفاده کنید.

راحت‌ترین مدل کابینت ام دی اف برای اجرا، با استفاده از یک رنگ ساده است. به عنوان مثال کابینت ام ای دی اف شما می تواند فقط شکلاتی رنگ باشد. برای اینکه این یکنواختی را از بین ببرید می توانید از کابینت های ام دی اف یک رنگ که دارای پاخور و تاج با رنگ متفاوت هستند استفاده کنید. به عنوان مثال، بدنه و روکش کابینت کرم رنگ باشد و پاخور و تاج رنگ شکلاتی داشته باشند.

مدل دیگری از کابینت های ام دی اف ترکیبی از رنگ های متفاوت است. شما می توانید از ترکیب رنگ های مشابه مانند شکلاتی و کرم رنگ استفاده کنید و یا از ترکیب های معروف رنگی مانند قرمز و مشکی استفاده نمایید.

همچنین با توجه به فضای در دسترس، می توانید یک جزیره یا اپن با کابینت ام دی اف داشته باشید. 

مدل دیگری از کابینت های ام دی اف هستند که دارای شلف ها و جاهای تزیینی هستند که می توانند به فضای آشپزخانه شما گرمی ببخشند.

همچنین می توانید با توجه به سلیقه و دکوراسیون منزل خود، از کابینت های ام دی افی استفاده کنید که روکش آن ها دارای طراحی های زیبا است. به عنوان مثال کابینت ام دی اف با طرح چوب یکی از محبوب ترین نوع کابینت ها در این زمینه است. همچنین برای از بین بردن یکنواختی کابینت های خود می توانید از موارد تزئینی مانند نگین بر روی کابینت های خود استفاده کنید.

کابینت های ام دی اف را می توانید به صورت دسته دار یا بی دسته استفاده کنید که مدل بی دسته آن جدیدتر است.

مقایسه کابینت ام دی اف با سایر کابینت ها

مغز کابینت ام دی اف، کابینت های گلاس و کابینت ممبران از جنس ام دی اف است.

کابینت ام دی اف نسبت به کابینت های ممبران، مقاومت بالاتری در برابر نفوذ رطوبت و حرارت داشته ولی کابینت های ممبران در برابر گرمای زیاد دوام ندارد.

کابینت های ممبران دارای طرح های برجسته و کنده کاری شده است که در کابینت های ام دی اف وجود ندارد. همچنین تعمیر کابینت های ام دی اف در مقایسه با کابینت های ممبران ساده تر است. 

قیمت کابینت های ام دی اف نسبت به کابینت های ممبران و های گلاس کمتر و مناسب تر است.

شکل ظاهری کابینت های ممبران بیشتر کلاسیک و قدیمی و دارای طرحی شلوغ است؛ در حالی که ظاهر کابینت های ام دی اف و های گلاس ساده تر و خلوت تر بوده و از طرح آن خسته نمی شوید.

تمیز کردن کابینت های ممبران به دلیل طرح شلوغ آن، به راحتی تمیز کردن کابینت های ام دی اف و های گلاس نیست.

کابینت های ام دی اف نسبت به کابینت های گلاس دارای لبه های تیز و برنده نیست، لک پذیری و خش پذیری آن کمتر است. در مقابل کابینت های گلاس، درخشندگی بالاتر و مقاومت بالاتری در برابر رطوبت دارد.

نکات مهم برای استفاده از کابینت های ام دی اف

 اگر آشپزخانه شما نور گیر است و نور آفتاب مستقیم بر روی کابینت های ام دی اف شما می تابد، بهتر است از یک پرده ضخیم استفاده کنید. چرا که ممکن است در طولانی مدت، نور آفتاب منجر به تغییر رنگ و زرد شدن کابینت های ام دی اف شما شود.

اگر از رنگ های سرد مانند سفید برای کابینت های ام دی اف خود استفاده می کنید، بهتر است از کاشی های رنگی و طرح دار فانتزی در بین کابینت ها استفاده کنید تا زیبایی کابینت خود را نشان دهد. بهتر است برای آشپزخانه های کوچک از طرح های شلوغ و رنگ های تیره استفاده نشود.

چگونه کابینت های ام دی اف آشپزخانه خود را انتخاب کنیم؟

اولین و مهم ترین نکته آن است که قبل از سفارش کابینت ام دی اف خود، به اندازه فضا و طراحی و رنگ سایر وسایل خود توجه کنید و سپس طرحی متناسب با دکوراسیون داخلی خود را سفارش دهید.

به شما پیشنهاد می کنیم قبل از سفارش کابینت خود، از متخصصین فراکابین در این زمینه بخواهید که کابینت های مورد نظر شما را در فضای سه بعدی طراحی کنند. بدین گونه تمامی نواقص کار از قبل مشخص شده و تدبیری برای آن اتخاذ می شود.

کابینت های ام دی اف دارای دو نوع سنگین و سبک هستند که قبل از سفارش، باید مشخص کنید که انتظار دارید هر کابینت چه وزنی را تحمل کند. با توجه به این موضوع، طراح تشخیص می دهد که باید از نوع سنگین یا سبک استفاده کند. البته قیمت نوع سنگین بیشتر از نوع سبک است.

دیدگاه خود را بیان کنید

نام*

وبسایت

دیدگاه